SPORTIVE-BLOG

ΤΟ SPORTIVE-GREEK ΣΑΣ ΚΑΛΩΣOΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ BLOG ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΕΔΩ
.


Live Scores


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Γλύκας: «Μαρέσκα και Ντιόγκο… πάνε κι έρχονται»!

Το… φαινόμενο Φετφατζίδη κλήθηκε να σχολιάσει ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος των «ερυθρολεύκων», αφού γνωστοποίησε ότι αναβάλλεται η αναμέτρηση της Παρασκευής (15/10) ανάμεσα στους βετεράνους του Ολυμπιακού και τους αντίστοιχους της Λίβερπουλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (λόγω όσων συμβαίνουν στον αγγλικό σύλλογο), μίλησε για τον «Φέτφα».


«
Συζητάμε εδώ και μέρες για τον Φετφατζίδη. Σήμερα, μάλιστα, όλες οι εφημερίδες τον έχουν στα πρωτοσέλιδά τους! Πρέπει να πούμε ότι το… ξεπέταγμά του οφείλεται στον Αλέκο Αλεξανδρή. Πρέπει να σημειωθεί αυτό. Ο Αλέκος του έδωσε φανέλα βασικού στους Νέους και έπειτα τον είδε ο Ζίκο, που μπορεί να μην πέτυχε στον Ολυμπιακό, αλλά «το μάτι του κόβει». Βραζιλιάνος είναι. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν με 10 ξένους. Άλλες που δεν έχουν κανέναν Έλληνα στο ρόστερ τους. Το βράδυ της Τρίτης, στον αγώνα της Εθνικής, απολαύσαμε αυτό το νέο παιδί. Πρέπει να δουλέψουμε με τα νέα παιδιά».

http://www.sport-fm.gr/article/298076

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου