SPORTIVE-BLOG

ΤΟ SPORTIVE-GREEK ΣΑΣ ΚΑΛΩΣOΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ BLOG ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΕΔΩ
.


Live Scores


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

«Οδεύουμε σε αδιέξοδο»

Απαισιόδοξος για την επίλυση των προβλημάτων στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο προπονητής της, Βαγγέλης Πάτερος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έδειξε να στηρίζει την απόφαση των παικτών του να απέχουν από τις υποχρεώσεις τους και υποστήριξε πως ελλείψει επιχειρηματικής βοήθειας, μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να δώσει τη λύση.

«Κοινή γραμμή με τους παίκτες δεν μπορεί να έχει ένας προπονητής, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι έχουν απόλυτο δίκιο. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον ελληνικό αθλητισμό τα τελευταία χρόνια και στον Ολυμπιακό ακόμη περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Η συμφωνία που είχαν οι παίκτες με τη διοίκηση δεν υλοποιήθηκε και υπάρχει πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και με μένα κι όλο το επιτελείο της ομάδας», δήλωσε ο Βαγγέλης Πάτερος, ενώ για τη δική του στάση στο θέμα είπε: «Αν η ομάδα συνεχίσει να λειτουργεί θα παραμείνω, διαφορετικά θα φύγω. Εύχομαι φυσικά το τμήμα να συνεχίσει να λειτουργεί».


Όσο για το τι ξημερώνει το αύριο, είπε: «Μέχρι και χθες είχα την εντύπωση πως το πρόβλημα βαδίζει προς επίλυση, αλλά μετά τη χθεσινή συνάντηση των παικτών με τον πρόεδρο, πιστεύω πως τα πράγματα οδεύουν σε αδιέξοδο. Μιλάμε για τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της Ελλάδας. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν, αλλά δεν μπορείς να πεις σε κάποιον με το ζόρι πώς θα χρησιμοποιήσουν τα λεφτά τους. Μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να διορθώσει την κατάσταση».


Η σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος βρήκε τον πρωταθλητή στην πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία του. Πάντως ο Βαγγέλης Πάτερος θεωρεί πως-έστω και τώρα-η τύχη του πρωταθλήματος εξαρτάται από τον Ολυμπιακό. «Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να λειτουργήσει κάποια στιγμή σαν ομάδα, θα πάει με στόχο τα πλέι οφ. Εκεί πιστεύω πως αν φτάσει χωρίς προβλήματα, θα διεκδικήσει με αξιώσεις και πάλι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κάθε χρονιά που περνά φέρνει πιο κοντά τους διεκδικητές στον Ολυμπιακό. Αν όμως όλα λειτουργήσουν καλά, ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται κάτι. Εξαρτάται από τον ίδιο να στεφθεί πρωταθλητής και Κυπελλούχος. Φέτος βλέπω πως θα είναι ενισχυμένοι ο ΝΟΒ και η Χίος, ενώ και ο Πανιώνιος θα είναι πάλι ισχυρός. Ίσως ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί καλύτερος, αλλά δεν νομίζω να έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με πέρυσι. Στην Ευρώπη, που οι υποχρεώσεις έρχονται νωρίτερα, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα».


http://www.sport-fm.gr/article/296761

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου