SPORTIVE-BLOG

ΤΟ SPORTIVE-GREEK ΣΑΣ ΚΑΛΩΣOΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ BLOG ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΕΔΩ
.


Live Scores


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Τεόντοσιτς: «Όχι άλλα λόγια…»

Αποφεύγει τα μεγάλα λόγια και επιφυλάσσεται για «δηλώσεις» εντός παρκέ ο Μίλος Τεόντοσιτς με τον Ολυμπιακό, όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Γαύρος». «Κάθε καλοκαίρι λέμε τα ίδια και τα ίδια. Θα πάρουμε τίτλους, θα κάνουμε το ένα, θα κάνουμε το άλλο… Δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα, όμως, οπότε μην αρχίσουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Καλύτερα να αφήσουμε τα λόγια και να συνεχίσουμε τη δουλειά», τόνισε ο Σέρβος γκαρντ.

Όσο για τη συνεργασία του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά την εθνική Σερβίας και στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Είναι ο καλύτερος προπονητής που υπάρχει. Μπορεί κάποιες φορές να φωνάζει και να είναι αυστηρός μαζί μας, ωστόσο αυτό γίνεται για το καλό μας. Προσωπικά χρωστάω πολλά στον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η φιλοσοφία του είναι ίδια με την εθνική Σερβίας. Του αρέσει να πιέζει πολύ η ομάδα του στην άμυνα, να εμποδίζει το παιχνίδι του αντιπάλου και να βγάζει πολλούς αιφνιδιασμούς».


Πολύς λόγος έγινε για τη συνύπαρξή του με τον Βασίλη Σπανούλη. Οι δυο τους φαίνεται πως τα πηγαίνουν καλά. «Αισθάνομαι πολύ τυχερός που ο Βασίλης είναι συμπαίκτης μου κι όχι αντίπαλος. Είναι σπουδαίος παίκτης κι ακόμη πιο σπουδαίος άνθρωπος. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ, στην άμυνα και την επίθεση. Τις 15 ημέρες που είμαστε μαζί αισθάνεται μια χαρά, κάνει παρέα με όλους, είναι χαμογελαστός και μου δείχνει σίγουρος για την απόφαση που πήρε. Σαν να βρίσκεται χρόνια στην ομάδα», δήλωσε.


Αναφορικά με τις δηλώσεις παικτών του Παναθηναϊκού εναντίον του (π.χ Τσαρτσαρής, Μπατίστ), ο 23χρονος άσος είπε: «Μερικές φορές αισθάνομαι όμορφα που δεν ξέρω ελληνικά και δεν μπορώ να διαβάσω εφημερίδες. Μαθαίνω από άλλους ότι στον Παναθηναϊκό λένε πού και πού για μένα διάφορα πράγματα, ότι δεν είμαι καλό παιδί, ότι παίζω ύπουλα και διάφορα τέτοια. Δεν ασχολούμαι καν μαζί τους, δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Με νοιάζει μόνο η ομάδα μου».


Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ιδιαίτερη σχέση του με τον κόσμο του Ολυμπιακού. «Έχω μεγαλώσει με τον Ερυθρό Αστέρα και οι οπαδοί των δύο ομάδων ήταν πάντα αδέρφια. Κάθε μέρα τραγουδάω πάνω από δέκα φορές το ‘Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό’. Φοβερό σύνθημα».


http://www.sport-fm.gr/article/296422

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου