SPORTIVE-BLOG

ΤΟ SPORTIVE-GREEK ΣΑΣ ΚΑΛΩΣOΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ BLOG ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΕΔΩ
.


Live Scores


powered by Agones.gr (Στοιχημα)

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Γίνε… αντιπρόεδρος

Πρόταση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο να αναλάβουν θέσεις αντιπροέδρου στην ΠΑΕ έκανε ο Νικόλας Πατέρας στους δύο άνδρες, στο περιθώριο της συνάντησης που είχαν τη Δευτέρα με θέμα την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του συλλόγου. Οι δύο άνδρες δεν έχουν πάρει ακόμη την απόφασή τους, αλλά αντιμετώπισαν θετικά την πρόταση του κ. Πατέρα.

Πρόθεση του προέδρου είναι να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά και να σταλεί ένα ακόμη μήνυμα πως οι μεταξύ τους συγκρούσεις του καλοκαιριού ανήκουν στο παρελθόν και πλέον πορεύονται μαζί για το καλό του Παναθηναϊκού.


Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ανάμεσα στους τρεις μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Εκεί οι Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος και Πατέρας έδωσαν τα χέρια για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, στην οποία συμφώνησαν να συμμετάσχει ο κάθε ένας ανάλογα με το ποσοστό που του αναλογεί.


Οι τρεις ισχυροί άνδρες του «τριφυλλιού» τα βρήκαν και στο θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών για τον ερχόμενο Μάιο. Συζητήθηκαν και συμφώνησαν σε λεπτομέρειες σύμφωνα με τις οποίες θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών με τους Βγενόπουλο και Πατέρα να γίνονται τα «αφεντικά».


Ξεκούραση πριν το Γολγοθά


Ανάσες παίρνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Οι «πράσινοι» τις είχαν ανάγκη, αφού προέρχονται από συνεχή παιχνίδια, ενώ ακολουθεί ένας αγωνιστικός Γολγοθάς με κρίσιμες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Σούπερ Λίγκα, 16/10)

Παναθηναϊκός-Ρούμπιν Καζάν (Champions League, 20/10)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (Σούπερ Λίγκα, 24/10)
Κοζάνη-Παναθηναϊκός (Κύπελλο ΟΠΑΠ, 27/10)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Σούπερ Λίγκα, 30/10)
Ρούμπιν Καζάν-Παναθηναϊκός (Champions League, 2/11)


http://www.sport-fm.gr/article/296397

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου